Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili keyfiyet çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlar. üste bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer evet.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da mahal kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma meydanı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Kapının estetik konstrüksiyonsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin muayene şeşna alınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Tabaka sayısı: Binaların katman sayısı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir kıta evgin çıkış bapsı arz almalıdır. Erdemli katlı gestaltlarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal Yangın Merdiveni Kapısı edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan âlâ uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları düzlükı bırakma etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma mevla olan baplar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Report this wiki page